Χρησιμοποιούμε τα πιο αξιόπιστα υλικά στις αλουμινοκατασκευές μας, παρέχοντας όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις

Η πολυετή εμπειρία μας στον χώρο της κατασκευής και τοποθέτησης του αλουμινίου με την πιο σύγχρονη τεχνολογία προσαρμοσμένη στις ανάγκες και απαιτήσεις του κάθε πελάτη.

Από μια απλή τοποθέτηση έως την πιο σύγχρονη κατασκευή παρέχουμε εγγυημένη ποιότητα για ένα απόλυτα άρτιο αποτέλεσμα για κάθε χώρο.

Αναλαμβάνουμε παράθυρα, πόρτες, γκαραζόπορτες, κουφώματα, κάγκελα, ενεργειακά κουφώματα, σίτες, μπαλκονόπορτες.

100%

“Παρέχουμε τις καλύτερες λύσεις για τις ανάγκες σας”

 • Κουφώματα Αλουμινίου

  Τα ανοιγόμενα κουφώματα μπορούν να κατασκευαστούν σε διάφορες τυπολογίες έτσι ώστε να ανταποκρίνονται σε όλες τις περιπτώσεις και ανάγκες.

 • Παντζούρια-Ρολά-Σίτες

  Με ευρεία γκάμα επιλογών από ανοιγόμενα και συρόμενα συστήματα, παρέχεται η δυνατότητα σχεδόν απεριόριστων συνδυασμών χρωμάτων και σχεδίων που καλύπτουν κάθε ανάγκη.

 • Πόρτες Ασφαλείας-Θωρακισμένες

  Οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας συγκρίνονται με βάση τις πόσες προσπάθειες διάρρηξης μπορουν να αντέξουν. Η επένδυση αφορά κατά κύριο λόγο το αισθητικό κομμάτι της επιλογής σας.

 • Εσωτερικές Πόρτες

  Η εταιρία μας εμπορεύεται εσωτερικές πόρτες εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε

Η επιχείρηση μας με συνεχή παρουσία στον χώρο των μεταλλικών κατασκευών, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον σχεδιασμό, προμήθεια, κατασκευή, τοποθέτηση και συντήρηση συστημάτων αλουμινίου. Η έδρα μας βρίσκεται στον Πειραιά και εξυπηρετούμε όλη την Αττική καθώς επίσης και νησιά Αργοσαρωνικού.

 • Κατασκευάζουμε εξ’ αρχής οποιοδήποτε κούφωμα αλουμινίου, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

 • Αξιοποιούμε στο έπακρο όλες τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις ώστε να σας προσφέρουμε οικονομία και ενεργειακή αναβάθμιση της οικίας σας ή του επαγγελματικού  χώρου σας.